Mozart Chocolate Cream Liqueur
Jedinečná rakouská specialita - harmonie belgické čokolády, čerstvé smetany, vanilky a kakaa.
Kategorie: | Rumy, brandy, whisky a další |
---|
Různé druhy kakaa a Bourbonská vanilka jsou macerovány v alkoholu z řepného cukru.
Hořká čokoláda, cukr, kakao a smetana, do kterých bylo přidáno kakaové máslo, se smíchají v určitém pořadí.
Tajemství receptury spočívá v přesném množství surovin a různých teplotách, při kterých se zpracovávají.
Tento sofistikovaný nápoj si nejlépe vychutnáte lehce vychlazený jako čokoládový nápoj nebo jej použijete k doplnění jemnosti dezertů.
- Obsah alkoholu: 17 %
- Objem: 0,35 l
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.