Mozart Chocolate Cream Liqueur

Jedinečná rakouská specialita - harmonie belgické čokolády, čerstvé smetany, vanilky a kakaa.

Můžeme doručit do:
26.11.2024
Skladem
260 Kč

Různé druhy kakaa a Bourbonská vanilka jsou macerovány v alkoholu z řepného cukru.
Hořká čokoláda, cukr, kakao a smetana, do kterých bylo přidáno kakaové máslo, se smíchají v určitém pořadí.
Tajemství receptury spočívá v přesném množství surovin a různých teplotách, při kterých se zpracovávají.

Tento sofistikovaný nápoj si nejlépe vychutnáte lehce vychlazený jako čokoládový nápoj nebo jej použijete k doplnění jemnosti dezertů.

 

  • Obsah alkoholu: 17 %
  • Objem: 0,35 l

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: