Campustauru Martin Berasategui Roble
Víte, co spojuje ocenění Michelin a toto víno? Že ne? Pak se podívejte blíže…
Slavný španělský šéfkuchař Martin Berasategui, držitel ocenění Michelin, spojil svou vášeň pro gastronomii s uměním vinařské rodiny Belasco a pomohl tak vytvořit víno jedinečné chuti.
Čarovná rubínová barva a plná, harmonicky vyvážená chuť jsou jen začátkem. Ve vůni objevíte tóny červeného a černého ovoce s jemným kouřovým a kořeněným nádechem. Víno zrálo 5 měsíců v amerických a francouzských dubových sudech, což mu dodává výrazné třísloviny a hloubku.
Ideální teplota podávání: 16–18 °C
Odrůda: Tempranillo
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 13,5 %
Objevte chuť mistrovského spojení kuchařského a vinařského umění.
Kategorie: | Červená vína |
---|---|
? Oblast: | Ribera del Duero |
Obsah alkoholu: | 13,5 % |
? Odrůda: | Tempranillo |
? Značka: | Familia Belasco |
Barva vína: | Červená |
Popis produktu není dostupný
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.